Advertisement

Datça Satılık Villa : P P Olcrnfn1mm / Datça, muğla i̇li, türkiye 11 villa, 169 yorum, 270 resim ve en iyi fiyatlar.

Datça Satılık Villa : P P Olcrnfn1mm / Datça, muğla i̇li, türkiye 11 villa, 169 yorum, 270 resim ve en iyi fiyatlar.. Satılık villa » sakarya satılık villa » karasu. Yapılacak ödemelerde ev numarasını da belirtmenizde yarar vardır. Datça bölgesindeki en iyi emlak tekliflerini bulun. Datça mesudiye denize sıfır villa 4200m2 arsa i̇çerisinde. (61 sonuç bulundu.) aramayı kaydet.

Datça'da aradığınız satılık ev, daire, otel, apart, emlak, arsa, arazi ve her türlü gayrimenkul için danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Datça satılık villadatça satılık villa ilanları ile ilgili aradığınız tüm bilgiler, zingat.com'da! Datça havuzlu villa i̇lanlarına göz at. Eski datça mevkinde bulunan proje 580m2 arsa üzerinde 2villadan oluşmaktadır.hem merkeze yakınlığı hem de konumu itibariyle sakin bir muhitte bulunmasından yaşam alanı için fırsat. Datça karaköy'de doğa manzaralı bahçeli satılık dubleks villa.

Knidos Emlak Satilik Villa Datca Sitesinde Denize 50 Facebook
Knidos Emlak Satilik Villa Datca Sitesinde Denize 50 Facebook from lookaside.fbsbx.com
Villa datça araması için 540.000tl fiyatından başlayan 141 satılık konut bulunmaktadır. Tr56 0006 4000 0013 6600 2461 45). Duvar hesaplama gazbeton duvar hesaplama tuğla duvar hesaplama villa katalog i̇letişim gizlilik politikası. En iyi datça villaları tripadvisor'da: Lüks sektöründeki en iyi emlakçılardan binlerce ilanı luxuryestate'de bulacaksınız muğla. Tüm mahalleler i̇skele reşadiye eski datça hızırşah kızlan emecik karaköy mesudiye sındı yaka cumalı yazı. En güncel datça satılık villa ilanları ile 1+1, 2+1, 3+1 daire, ev ve diğer tüm satılık konut fiyatlarını, emlaksitem, datça emlak ilanları sitesinden takip edin. Yapılacak ödemelerde ev numarasını da belirtmenizde yarar vardır.

Yapılacak ödemelerde ev numarasını da belirtmenizde yarar vardır.

Villa datça kalkan'ın kızıltaş bölgesinde denizi gören genis havuz terasına sahip ferah bir villadır. Yapılacak ödemelerde ev numarasını da belirtmenizde yarar vardır. Tr56 0006 4000 0013 6600 2461 45). Datça satılık villa ilanları ve fiyatları hürriyet emlak'ta! Eski datça mevkinde bulunan proje ağa i̇nşaat emlak'tan reşadiye'de satilik müstakil bahçeli 3+1 dubleks villa toplamda 2 adet müstakil dubleks taş villa eski datça ve reşadiye köyüne 5. En güncel datça satılık villa ilanları ile 1+1, 2+1, 3+1 daire, ev ve diğer tüm satılık konut fiyatlarını, emlaksitem, datça emlak ilanları sitesinden takip edin. Datça bölgesindeki en iyi emlak tekliflerini bulun. Datça iskele mahallesi'nde büyük migrosa 5 dakika, şehir merkezine ve denize 12 dakika yürüyüş mesafesinde satılık 110 m2 2+1 daire, bina yaşı 9, kendine ait kullanımın da bahçede depo ve hobi odası olarak kullanılabilecek bölüm. Datça içinde 715.000 tl den başlayan fiyatlarla satılık 201 adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. Tüm mahalleler i̇skele reşadiye eski datça hızırşah kızlan emecik karaköy mesudiye sındı yaka cumalı yazı. Muğla datça konumunda hayalindeki satılık villa burada! Datça havuzlu villa i̇lanlarına göz at. Burgazda deniz manzaralı 1 dön.

Datça satılık villa ilanları ve fiyatları hürriyet emlak'ta! Eski datça mevkinde bulunan proje 580m2 arsa üzerinde 2villadan oluşmaktadır.hem merkeze yakınlığı hem de konumu itibariyle sakin bir muhitte bulunmasından yaşam alanı için fırsat. Datça satılık villa fiyatlarını görmek için tıklayın! Tüm mahalleler i̇skele reşadiye eski datça hızırşah kızlan emecik karaköy mesudiye sındı yaka cumalı yazı. Datça mesudiye köyünde denize sıfır 4200 m2 arsa içerisinde bulunan villamız satılıktır.içerisinde 2 katlı villa mevcuttur.arazimizin içerisinde özel izin alarak butik otel inşaa edebilirsiniz.ve 100 gün boyunca ciddi.

Datca Aktur Satilik Ev Emapark Yazlik Villa Konut Gayrimenkul
Datca Aktur Satilik Ev Emapark Yazlik Villa Konut Gayrimenkul from static.wixstatic.com
Datça satılık villadatça satılık villa ilanları ile ilgili aradığınız tüm bilgiler, zingat.com'da! Datça bölgesinde 195 adet villa 715.000 tl'den başlayan fiyatlarla. Satılık villa » sakarya satılık villa » karasu. Villa datça kalkan'ın kızıltaş bölgesinde denizi gören genis havuz terasına sahip ferah bir villadır. En iyi datça villaları tripadvisor'da: 1 ilan lüks özellikler satılık datça: Duvar hesaplama gazbeton duvar hesaplama tuğla duvar hesaplama villa katalog i̇letişim gizlilik politikası. (61 sonuç bulundu.) aramayı kaydet.

Muğla datça bölgesi dadya emlak'a hoş geldiniz.

Lüks, bahçeli, dubleks ve özel havuzlu seçenekler için tıklayın! Datça'da aradığınız satılık ev, daire, otel, apart, emlak, arsa, arazi ve her türlü gayrimenkul için danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Villa palamut, datça, palamutbükü (s). Duvar hesaplama gazbeton duvar hesaplama tuğla duvar hesaplama villa katalog i̇letişim gizlilik politikası. Bu manzarada oturmak istemez misiniz ? Datça merkezde, müstakil parsel içinde 2 ayrı villa sahibinden satılıktır. The site owner hides the web page description. Datça şehrinde satılık konutları en iyi fiyata bulun. Geniş bahçeli 3+1 ikiz villa. Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Lüks sektöründeki en iyi emlakçılardan binlerce ilanı luxuryestate'de bulacaksınız muğla. 1 ilan lüks özellikler satılık datça: Muğla datça bölgesi dadya emlak'a hoş geldiniz.

Datça mesudiye köyünde denize sıfır 4200 m2 arsa içerisinde bulunan villamız satılıktır.içerisinde 2 katlı villa mevcuttur.arazimizin içerisinde özel izin alarak butik otel inşaa edebilirsiniz.ve 100 gün boyunca ciddi. Eski datça mevkinde bulunan proje ağa i̇nşaat emlak'tan reşadiye'de satilik müstakil bahçeli 3+1 dubleks villa toplamda 2 adet müstakil dubleks taş villa eski datça ve reşadiye köyüne 5. Geniş bahçeli 3+1 ikiz villa. Eski datça mevkinde bulunan proje 580m2 arsa üzerinde 2villadan oluşmaktadır.hem merkeze yakınlığı hem de konumu itibariyle sakin bir muhitte bulunmasından yaşam alanı için fırsat. Lüks, bahçeli, dubleks ve özel havuzlu seçenekler için tıklayın!

Datca Satilik Villa Fiyatlari Ve Ilanlari Zingat
Datca Satilik Villa Fiyatlari Ve Ilanlari Zingat from tmx4tkrp.rocketcdn.com
Datça iskele mahallesi'nde büyük migrosa 5 dakika, şehir merkezine ve denize 12 dakika yürüyüş mesafesinde satılık 110 m2 2+1 daire, bina yaşı 9, kendine ait kullanımın da bahçede depo ve hobi odası olarak kullanılabilecek bölüm. Geniş bahçeli 3+1 ikiz villa. Eski datça mevkinde bulunan proje ağa i̇nşaat emlak'tan reşadiye'de satilik müstakil bahçeli 3+1 dubleks villa toplamda 2 adet müstakil dubleks taş villa eski datça ve reşadiye köyüne 5. Muğla datça bölgesi dadya emlak'a hoş geldiniz. 1 ilan lüks özellikler satılık datça: Su kuyusu mevcut ayni zamanda otomati̇k sulama mevcut olup n 0530 927 98 15 numaradan ulaşabi̇li̇rsi̇ni̇zi̇rti̇bat: Tr56 0006 4000 0013 6600 2461 45). Datça bölgesindeki en iyi emlak tekliflerini bulun.

Muğla datça bölgesi dadya emlak'a hoş geldiniz.

Datça, muğla i̇li, türkiye 11 villa, 169 yorum, 270 resim ve en iyi fiyatlar. Datça mesudiye denize sıfır villa 4200m2 arsa i̇çerisinde. Datça havuzlu villa i̇lanlarına göz at. Yepyeni bir web sitesi hazırlıyoruz. Satılık villa » sakarya satılık villa » karasu. Datça şehrinde satılık konutları en iyi fiyata bulun. Yapılacak ödemelerde ev numarasını da belirtmenizde yarar vardır. En iyi datça villaları tripadvisor'da: Duvar hesaplama gazbeton duvar hesaplama tuğla duvar hesaplama villa katalog i̇letişim gizlilik politikası. Havuzu oldukça korunaklı datça merkeze yakın konum denize sadece 750 metre mesafede 2020 yılında tamamlanmış yeni villa 2 villa kiralama imkanı ile 18 kişiye kadar kapasite. Site içinden kalkan minibüs seferleriyle datcaya datça çok hareketli(eğlence ve barların dolu olduğu) bir yer değildir, yani bodrum yada marmaris ile alakası yoktur.datça nispeten sessiz, sakin ,doğal, daha. 1 ilan lüks özellikler satılık datça: Datça iskele mahallesi'nde büyük migrosa 5 dakika, şehir merkezine ve denize 12 dakika yürüyüş mesafesinde satılık 110 m2 2+1 daire, bina yaşı 9, kendine ait kullanımın da bahçede depo ve hobi odası olarak kullanılabilecek bölüm.

(61 sonuç bulundu) aramayı kaydet datça. Datça merkezde doğanin i̇çi̇nde kuş sesleri̇ye uyanacağiniz satilik müstaki̇l 2 1 ev datça merkezde bulunan.

Posting Komentar

0 Komentar